Більшість людей вдаються до того, що поміщають авокадо у духовку для дозрівання, пише 24 Канал з посиланням на Express.
Читайте також Соняшники простоять у воді набагато довше: вкиньте у вазу одну річ
Як пришвидшити дозрівання авокадо?
Загорнутий авокадо у фользі робиться у духовці дуже м’яким та пюреподібним. У певних випадках духовка може приготувати шкірку, тому всередині плід буду несмачним та не зовсім апетитним.
Щоб розвинути свій смак, фрукти повинні дозріти природним шляхом, тому фахівці радять зберігати авокадо разом з бананом. Якщо авокадо не тверде як камінь, то здатне дозріти вже за одну ніч. Для кращого результату варто почекати день.
Пришвидшити дозрівання авокадо можна дуже просто / Фото Pexels
Банани є саме тими фруктами, які найбільше виділяють речовин під назвою етилен. Коли виділяється цей газ, то інші фрукти починають швидше достигати. Потрібно поставити авокадо та банан у паперовий пакет та поставити його в темне та прохолодне місце на кухні.
Паперовий пакет є дуже важливим, оскільки саме цей легкий матеріал дозволить повітрю циркулювати навколо фруктів та запобігти утворенню цвілі. У поліетиленовому пакеті авокадо та банани почнуть гнити, а не дозрівати.